Menu

Steeds bereikbaar

Hoe ons te contacteren?

Heb je een vraag? Dan kan je die stellen via mail op cindy.franssen@ep.europa.eu of via onderstaand contactformulier.

Wij nemen uw privacy ter harte en bewaren uw gegevens niet langer dan noodzakelijk. U kan onze werking & commitment daaromtrent lezen in ons privacy statement. Door het contactformulier door te zenden gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Het Europees Parlement

Ben jij geïnteresseerd in Europa? Wil je weten waar de Europarlementsleden dagelijks mee bezig zijn? Wil jij de sfeer van het Europees parlement eens opsnuiven? Dat kan!

Het Europees parlement vergadert doorgaans in Brussel. Eén keer per maand gaat de plenaire vergadering door in Straatsburg. Beide locaties zijn te bezoeken, de toegang tot de gebouwen is helemaal gratis. Groepen kleiner dan tien personen hoeven niet te reserveren, maar grotere groepen doen dit best wel een enkele maanden op voorhand.

Een bezoek wordt volledig in goede banen geleid door gespecialiseerd, Nederlandstalige gidsen. Samen met hen stellen we een gepast bezoek samen, op ieders maat. Zij geven jullie een deskundige uitleg over de samenstelling en de werking van het parlement en nemen jullie ook me naar de grote plenaire vergaderzaal. Neem tijdens een bezoek zeker ook de tijd om het Parlamentarium te bezoeken, waar op een interactieve manier meer achtergrondinformatie gegeven wordt over het Europees Parlement. Ook het Huis van de Europese geschiedenis is een absolute aanrader voor zij die zich echt willen verdienen in de Europese samenwerking!

Meer informatie over zowel de bezoeken aan het parlement, het Parlamentarium als het Huis van de Europese geschiedenis kan u hier vinden: https://www.europarl.europa.eu/visiting/nl/.

Eens langskomen?

Reserveer een bezoek bij de bezoekersdienst via bovenstaande link. Je kan dit best enkele maanden op voorhand doen, om zeker te zijn dat er nog een plekje beschikbaar is. Kijk ook eerst naar de plenaire agenda om na te gaan of het parlement op de door jouw gevraagde datum in Brussel of Straatsburg zetelt. Wil je graag een ontmoeting met Cindy? Neem dan zeker contact op met ons, dan zoeken we samen naar een passende datum alvorens een reservatie te doen. Ook voor andere vragen over een bezoek zijn we natuurlijk steeds bereikbaar.

Neem contact op via het contactformulier links of door een mail te sturen naar cindy.franssen@europarl.europa.eu

Seppe Gallon

Seppe Gallon

Adviseur Klimaat & Gezondheidszorg

+32 476 37 24 08 seppe.gallon@europarl.europa.eu
Annelies Vandevelde

Annelies Vandevelde

Adviseur Armoede & Kinderrechten

+32 473 47 74 74 annelies.vandevelde@europarl.europa.eu
Kim Van Aken

Kim Van Aken

Adviseur Arbeid & Sociale Zaken

+32 472 68 37 24 kim.vanaken@europarl.europa.eu
© 2024 Cindy Franssen